Nieuws

'Manchester United haakt af voor Haaland en zoekt naar alternatieven'

'Manchester United haakt af voor Haaland en zoekt naar alternatieven'

21-01-2022 11:03 Laatste update: 11:19

Manchester United is niet meer in de race voor Erling Braut Haaland. Dat laat ESPN weten. De Engelse grootmacht geeft de hoop op en gaat op zoek naar alternatieven om de aanvalslinie te versterken.

De soap rondom Haaland is nog lang niet voorbij. De 21-jarige Noorse superspits kan door een clausule voor naar verluidt 75 miljoen euro vertrekken bij Borussia Dortmund aan het einde van het seizoen. Real Madrid heeft de beste papieren om Haaland binnen te slepen, maar onder meer Manchester City is ook nadrukkelijk in de race.

Het is niet de eerste keer dat Manchester United buiten de boot valt voor de handtekening van de Noor: in 2020 kreeg United het al niet voor elkaar om Haaland vast te leggen toen hij naar Dortmund vertrok. In Manchester zijn ze al ruim vijf jaar geïnteresseerd in Haaland, zelfs toen hij nog bij Molde in Noorwegen speelde.

Manchester United heeft voorin mogelijk snel vers bloed nodig. Het contract van Edinson Cavani loopt af en Cristiano Ronaldo is inmiddels 37 jaar oud.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!