Nieuws

Danilo zinspeelt op vertrek bij Ajax: 'Mijn zaakwaarnemer is er druk mee'

Danilo zinspeelt op vertrek bij Ajax: 'Mijn zaakwaarnemer is er druk mee'

21-01-2022 10:50 Laatste update: 11:30

Danilo Pereira was tijdens de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis in goede vorm voor Ajax. De 22-jarige spits scoorde vier keer tegen de amateurclub, maar zinspeelt op een vertrek uit Amsterdam.

"Ik ben blij voor het team en ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien. Het past bij de mentaliteit van Ajax om niet snel ergens genoegen mee te nemen en altijd door te gaan voor meer. Dat hebben we goed gedaan", zegt de Braziliaan in een interview met ESPN.

Sinds de terugkeer van Bryan Brobbey is Danilo derde keus als spits, wanneer Sébastien Haller weer terugkeert van de Afrika Cup. Over een eventueel vertrek: "Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. Hij is er erg druk mee bezig op dit moment en ik kan er niet veel over zeggen."

Danilo verliet Ajax in 2020 al op huurbasis voor FC Twente. Zijn contract in de Johan Cruijff Arena loopt komende zomer af.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!