Transfernieuws

'Chelsea hoopt Dembélé voor laag bedrag weg te kapen bij Barça'

'Chelsea hoopt Dembélé voor laag bedrag weg te kapen bij Barça'

21-01-2022 10:03 Laatste update: 11:37

Chelsea wil Ousmane Dembélé overnemen van Barcelona. Eerder werd bekend dat de Franse aanvaller moet vertrekken bij de Catalanen. Nu wil de Londense topclub toeslaan.

Dat meldt althans de Portugese journalist Pedro Almeida. Het schijnt om een bod van 15 miljoen euro te gaan. Barcelona zit in een lastig parket, aangezien er niet veel tijd meer is om Dembélé te verkopen. Als er geen nieuwe club wordt gevonden voor de rappe aanvaller, kan hij komende zomer gratis de deur uitlopen.

Winst zal Barcelona niet maken op de verkoop van Dembélé: toen de Fransman in 2017 naar Barcelona vertrok, werd er ruim 100 miljoen euro overgemaakt door de Catalanen aan zijn toenmalige werkgever, Borussia Dortmund.

Het contract van Dembélé loopt bij Barcelona nog zes maanden door, maar clubdirecteur Mateu Alemany heeft al gezegd dat de aanvaller niet langer welkom is bij Barcelona. Hij moet deze maand nog vertrekken, na maandenlange onderhandelingen die op niets zijn uitgelopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!