Transfernieuws

Idrissi verlaat Sevilla opnieuw: aanvaller tekent bij Spaanse laagvlieger

Idrissi verlaat Sevilla opnieuw: aanvaller tekent bij Spaanse laagvlieger

21-01-2022 08:04

Oussama Idrissi maakt het seizoen af op huurbasis bij Cádiz. De Sevilla-aanvaller wordt opnieuw verhuurd door de club uit Andalusië, in de zoektocht naar meer speelminuten.

Vorig jaar werd Idrissi nog in de tweede seizoenshelft verhuurd aan Ajax, waar hij de naar Spartak Moskou vertrokken Quincy Promes moest opvolgen. Bij de Amsterdammers reikte hij tot veertien duels in de hoofdmacht, veelvuldig als invaller. De buitenspeler hoopte na zijn verhuurperiode voor een nieuwe kans te gaan onder trainer Julien Lopetegui, maar hij blijft opteren voor anderen voorin.

In het eerste gedeelte van het seizoen kwam Idrissi tot slechts 245 speelminuten voor Sevilla. Op zoek naar speeltijd strijkt de zevenvoudig international van Marokko nu neer bij de nummer negentien van La Liga. Via de officiële kanalen bevestigt de Spaanse laagvlieger de komst van Idrissi. Vrijdag staat de vleugelaanvaller voor het eerst op de training onder coach Sergio González.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!