Nieuws

Gakpo over aanstaande Ihattaren-transfer: 'Naar onze concurrent, het is jammer'

Gakpo over aanstaande Ihattaren-transfer: 'Naar onze concurrent, het is jammer'

20-01-2022 22:24 Laatste update: 23:05

Cody Gakpo baalt van de aanstaande transfer van Mohamed Ihattaren naar concurrent Ajax. De PSV-aanvoerder noemt het 'jammer' dat hij naar de rivaal uit Amsterdam lijkt te vertrekken.

Dat het snel kan gaan in de voetbalwereld blijkt: afgelopen zomer was Ihattaren nog bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Eindhoven, waarna hij naar Juventus verkaste. Een verhuurperiode aan Sampdoria mislukte jammerlijk, waardoor Ajax nu ineens de beste papieren lijkt te hebben voor de aanvallende middenvelder. "Nee, ik heb geen contact gehad met Mo", reageert de captain tegenover ESPN. "Ik hoop dat het goed met hem gaat."

Gakpo gunt Ihattaren het beste. "Ik hoop persoonlijk gewoon dat hij weer lekker aan het voetballen komt." De aanvaller baalt dat de tiener voor een overstap naar de hoofdstad lijkt de zwichten. "Het is dan jammer als hij naar onze concurrent gaat, maar dat zijn de keuzes die hij zelf moet maken", besluit de 22-jarige buitenspeler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!