Nieuws

Brobbey verlaat trainingskamp Jong Oranje en keert vervroegd terug naar Leipzig

Brobbey verlaat trainingskamp Jong Oranje en keert vervroegd terug naar Leipzig

09-10-2021 12:11 Laatste update: 12:12

Brian Brobbey haakte tijdens de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Zwitserland geblesseerd af en heeft het trainingskamp van Jong Oranje inmiddels verlaten. Hij gaat bij zijn club RB Leipzig aan zijn herstel werken.

Dat laat de KNVB weten in een statement. In de 29e minuut viel Brobbey geblesseerd uit. Hij werd vervangen door Myron Boadu, die zijn minuten inmiddels maakt voor AS Monaco. Bondscoach Erwin van de Looi roept geen vervanger op voor Brobbey, waardoor er 23 spelers overblijven in de selectie. Op dinsdag 12 oktober neemt Jong Oranje het in het Goffertpark van NEC op tegen Jong Wales (om 20.00 uur).

Jong Oranje wist zich vrijdagavond knap terug te vechten tegen Jong Zwitserland. De ploeg stond met 2-0 achter, maar door twee doelpunten van Joshua Zirkzee hield Jong Oranje alsnog een belangrijk punt over aan het duel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!