Nieuws

'Goed nieuws uit Italië: Ihattaren is fit en lijkt klaar voor debuut in Serie A'

'Goed nieuws uit Italië: Ihattaren is fit en lijkt klaar voor debuut in Serie A'

09-10-2021 09:57

Mohamed Ihattaren lijkt klaar voor zijn debuut in de Serie A. De middenvelder verkaste de afgelopen transferperiode van PSV naar Juventus, dat hem meteen uitleende aan Sampdoria. Door een blessure kwam Ihattaren echter nog niet tot minuten.

Hamstringklachten hielden Ihattaren langs de kant in zijn beginperiode bij Sampdoria. Inmiddels is hij aangesloten bij de groepstraining en lijkt hij klaar voor zijn eerste minuten in de Serie A, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het is nog wel zaak dat Ihattaren volledig fit gaat worden, het ontbreekt hem nog aan wedstrijdritme. In zijn laatste periode bij PSV zat Ihattaren het grootste gedeelte van de wedstrijden op de tribune.

Ihattaren, die in Eindhoven een moeizame relatie kende met trainer Roger Schmidt, wil zijn criticasters de mond snoeren in Italië. Dat kan voor het eerst, wanneer Sampdoria het opneemt tegen Cagliari volgende week zondag. De wedstrijd start om 12.30 uur in het stadion van Cagliari.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!