Nieuws

'Newcastle gaat weer een poging wagen en meldt zich bij Arsenal'

'Newcastle gaat weer een poging wagen en meldt zich bij Arsenal'

20-01-2022 15:41

Newcastle is geïnteresseerd in de diensten van Bernd Leno. De inmiddels 29-jarige keeper komt momenteel niet in de plannen voor van Arsenal-coach Mikel Arteta, maar deze wil hem graag achter de hand houden.

Dat meldt 90min. Leno begon zijn tijd bij Arsenal als basisklant, maar verloor zijn plek aan Aaron Ramsdale toen deze overkwam van Sheffield United. Zelf staat Leno niet onwelwillend tegenover een nieuw avontuur, maar Arsenal wil niet het risico nemen zonder doelman te zitten als Ramsdale iets overkomt of uit vorm raakt.

Tot dusver zouden de gesprekken een huurdeal betreffen met daarna een verplichte koop, indien Newcastle het hoofd boven water houdt in de Premier League. Ondanks alle transferplannen en het enorme kapitaal dat de nieuwe eigenaren van Newcastle bezitten, staat de club stijf onderaan in de competitie, één punt verwijderd van de laatste plaats die aan Burnley is besteed.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!