Nieuws

Barcelona is er klaar mee en wijst Dembélé de deur

Barcelona is er klaar mee en wijst Dembélé de deur

20-01-2022 11:00

De kogel is door de kerk: FC Barcelona wil niet verder met Ousmane Dembélé. Na maandenlange onderhandelingen zonder resultaat wil de Catalaanse club zo snel mogelijk het hoofdstuk-Dembélé afsluiten. 

Dat laat directeur Mateu Alemany weten via de officiële kanalen. Het contract van Dembélé loopt nog een half jaar door, en Barcelona is bang dat de Fransman gratis de deur uitloopt. Daarom wil Barcelona er alles op zetten om een nieuwe club te vinden voor de jonge aanvaller.

De trainer van Barcelona, Xavi, zei eerder al verbaasd te zijn over de exorbitante salariseisen van Dembélé tijdens onderhandelingen tussen speler en club. Directeur Mateu Alemany wil alleen spelers die zich volledig inzetten en heeft Dembélé verteld zo snel mogelijk een nieuwe club te vinden.

Dembélé tekende in 2017 zijn huidige contract en werd gezien als een groot talent. Dit wist hij, onder andere door blessureleed en een slechte instelling, nooit waar te maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!