Nieuws

Te Kloese ziet uitdaging bij Feyenoord: 'Veel zaken die aandacht nodig hebben'

Te Kloese ziet uitdaging bij Feyenoord: 'Veel zaken die aandacht nodig hebben'

19-01-2022 20:16

Dennis te Kloese heeft zijn eerste werkdag achter de rug bij Feyenoord. De nieuwe algemeen directeur van de Rotterdammers spreekt van 'een fantastische kans'.

Te Kloese, die de afgelopen jaren werkzaam was bij LA Galaxy, is de opvolger van Mark Koevermans. "Ik heb ongelooflijk veel reacties gehad van mensen waar ik veel contact mee heb, maar ook van mensen die ik jaren niet heb gesproken doordat ik zo lang uit Nederland weg ben geweest. Je merkt de impact en de grootte van Feyenoord. De interesse in de club is immens", stelt hij in gesprek met Feyenoord TV.

Te Kloese weet dat er genoeg te doen is in De Kuip. "Er zijn veel zaken die mijn aandacht nodig hebben, alleen vind ik het belangrijk alles stap voor stap te doen. Ik wil een goed en breed beeld krijgen van waar de club staat en heb er bewust voor gekozen om dat beeld niet van buitenaf te vormen. De komende tijd hoop ik snel persoonlijk contact op te bouwen met de mensen binnen de organisatie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!