Reactie

'Denzel sloopt ze allemaal, ik kijk graag naar hoe hij zijn tegenstanders opvreet'

'Denzel sloopt ze allemaal, ik kijk graag naar hoe hij zijn tegenstanders opvreet'

10 juni - 12:16

Danny Koevermans is trots op zijn voormalig teamgenoot Denzel Dumfries. De twee speelden ooit samen bij Sparta Rotterdam, maar dat de rechtsback van Internazionale ooit in de Champions League-finale zou spelen had de oud-spits nooit verwacht.

"Niemand mag deze jongen tekort doen", is Koevermans stellig in De Telegraaf. De voormalig spits van onder meer AZ en PSV verbaast zich steeds weer over Dumfries. "Mooi hoe hij zich heeft ontwikkeld tot een Europese topspeler. Toen hij op het WK in Qatar in de achtste finale tegen de Verenigde Staten voor Nederland scoorde heb ik hem een bericht gestuurd. 'Denzel, het is echt niet normaal wat jij allemaal doet', vertelde ik hem. Ik vind hem echt een superspeler."

Dumfries kan zaterdagavond de Champions League winnen, maar dan moet het in vorm stekende Manchester City worden verslagen. Koevermans sluit het niet uit. "Denzel sloopt ze allemaal. Hij is voor niemand bang en dat straalt hij ook uit. Hij is een reus van een kerel. Ik kijk graag naar hoe hij zijn tegenstanders opvreet", besluit hij.

Naast Dumfries kan ook Stefan de Vrij in actie komen voor Inter. Namens tegenstander Manchester City is Nathan Aké vertegenwoordigd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!