Nieuws

Schmidt: 'Ik hoop echt dat Ihattaren op een dag zijn potentieel gebruikt'

Schmidt: 'Ik hoop echt dat Ihattaren op een dag zijn potentieel gebruikt'

19-01-2022 20:07

Roger Schmidt heeft dinsdag gereageerd op de kritiek van Mohamed Ihattaren. De Duitse trainer van PSV haalt zijn schouders op over de uitspraken van de negentienjarige spelmaker.

Ihattaren vertelde in De Telegraaf dat het niet boterde met Schmidt en dat hij er spijt van heeft dat hij zich door de PSV-coach heeft laten 'wegjagen' uit Eindhoven. "Ik heb het niet gelezen, maar wel gehoord. Wat kan ik zeggen? Het is voorbij. Ik heb zoveel antwoorden over deze speler gegeven", reageert Schmidt, geciteerd door Voetbal International

Schmidt wenst Ihattaren het beste. "Ik hoop dat hij op een dag zijn potentieel gebruikt. Dat hoop ik echt. Eerlijk." De aanvallende middenvelder verliet PSV voor Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Zijn Italiaanse avontuur liep echter uit op een fiasco. FC Utrecht wil hem een nieuwe kans geven, maar is nog in gesprek met Juve over een huurdeal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!