Pogba behoudt plek ondanks aanstaande transfer: 'Mijn contract loopt ook af'

Pogba behoudt plek ondanks aanstaande transfer: 'Mijn contract loopt ook af'

19 januari - 15:53 Laatste update: 15:53
Premier League 0 Reacties

Ralf Rangnick is niet van plan om Paul Pogba te benadelen vanwege zijn vertrekwens. De Manchester United-manager denkt zelfs dat de Fransman alleen maar motivatie haalt uit een aanstaande transfer.

Pogba loopt medio dit jaar uit zijn contract in Manchester en er lijkt geen nieuwe verbintenis in de maak. De 28-jarige middenvelder wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een overgang naar Paris Saint-Germain of Real Madrid. Hoewel Pogba in zijn laatste maanden als United-speler zit, blijft Rangnick hem opstellen. "Ja natuurlijk. Mijn contract verloopt ook in de zomer. We moeten het niet hebben over aflopende contracten, maar over hoe graag spelers nog onderdeel willen zijn van deze groep", stelt de Duitser tegenover BBC.

"Zo lang dit het geval is maakt hij gewoon kans op minuten", vervolgt hij. "Paul wil de wereld laten zien hoe goed hij is, al is het misschien alleen maar omdat hij zich in de kijker wil spelen voor een nieuwe club."

Pogba herstelt momenteel van een blessure, maar zijn rentree nadert. Woensdagavond neemt Manchester United het op tegen Brentford, de nummer veertien van de Premier League

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie