Zaakwaarnemer Tagliafico bevestigt Napoli-interesse: huur met optie tot koop

Zaakwaarnemer Tagliafico bevestigt Napoli-interesse: huur met optie tot koop

19 januari - 15:13
Serie A 0 Reacties

SSC Napoli staat op pole position om Nicolás Tagliafico deze winter over te nemen van Ajax. Zaakwaarnemer Ricardo Schlieper bevestigt de belangstelling van de nummer drie van de Serie A.

Het is geen geheim dat Tagliafico zelf ook wil vertrekken uit Amsterdam. Of er een akkoord komt tussen Ajax en Napoli is afwachten, meldt Schlieper aan de NOSI Partenopei willen de Argentijn de rest van dit seizoen huren, om hem daarna definitief in te lijven. Eerder was ook Olympique Marseille geïnteresseerd in de diensten van de 29-jarige linksback, maar de Fransen wilden hem enkel huren.

Tagliafico speelt sinds 2018 in Amsterdam en was in zijn eerste twee jaar een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag. De afgelopen jaargang werd hij in de defensie voorbijgestreefd, waardoor hij het voornamelijk met een reserverol moet doen. Hij beschikt nog over een contract tot medio 2023, waardoor Ajax hem met minimale winst hoopt te verkopen. Tagliafico kwam drie jaar geleden voor vier miljoen over van Independiente. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie