Ben Arfa wordt halfjaar na contractontbinding ploeggenoot van Botman

Ben Arfa wordt halfjaar na contractontbinding ploeggenoot van Botman

19 januari - 14:43
Ligue 1 0 Reacties

Lille OSC heeft per direct Hatem Ben Arfa aan de selectie toegevoegd. De 34-jarige Fransman zat sinds zijn vertrek bij Girondins de Bordeaux afgelopen zomer zonder club, maar moet met zijn ervaring bijdragen aan het behalen van Champions League-voetbal bij de club van Sven Botman.

Ben Arfa en Lille hebben een overeenstemming bereikt over een contract tot het einde van dit seizoen. De linkspoot stond lange tijd te boek als een van de grootste talenten van Frankrijk, maar kon zijn torenhoge verwachting mede door blessureleed nooit helemaal inlossen. Na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain in 2018 speelde hij achtereenvolgens bij Stade Rennes, Real Valladolid en Bordeaux, steeds met tussendoor een clubloze status. 

Lille staat momenteel op een teleurstellende tiende plaats in de competitie, waardoor enige ervaring welkom is. Het gat tot een rechtstreeks Champions League-ticket bedraagt acht punten. In het huidige Europese seizoen vergaat het Botman en co. beter. In februari spelen de Fransen het tweeluik in de achtste finales tegen Chelsea. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie