Nieuws

Memphis moet pas op de plaats maken, 'zorgen voor 'nieuwe' concurrent bij Barça'

Memphis moet pas op de plaats maken, 'zorgen voor 'nieuwe' concurrent bij Barça'

19-01-2022 14:25 Laatste update: 14:27

Voor Memphis Depay komt de achtste finale van de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao aanstaande donderdag te vroeg. Daartegenover staat Martin Braithwaite voor zijn rentree bij FC Barcelona.

Memphis stond een kleine maand langs de kant met een blessure, maar maakte tegen Granada en Real Madrid weer zijn opwachting. Xavi Hernández stelt echter op de persconferentie van woensdag dat de Oranje-international een terugslag heeft gekregen, waardoor hij het duel met Athletic Bilbao aan zich voorbij moet laten gaan.

Xavi kan daarentegen wel weer een beroep doen op Memphis' collega-aanvaller Braithwaite, meldt AS. De Deen staat sinds augustus aan de kant en moest een operatie ondergaan, maar heeft de groepstraining hervat. Luuk de Jong zal de bekerwedstrijd ook moeten missen. De man in vorm bij Barcelona pakte vorig jaar namens Sevilla een rode kaart in het bekertoernooi, wat hem twee duels schorsing opleverde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!