Dortmund-directeur bijt van zich af: ultimatum Haaland is 'totale bullshit'

Dortmund-directeur bijt van zich af: ultimatum Haaland is 'totale bullshit'

19 januari - 13:56
Bundesliga 0 Reacties

De aantijgingen van Erling Haaland over druk van de kant van Borussia Dortmund zijn nergens op gebaseerd. Dat zegt Hans-Joachim Watzke, directeur van Borussia Dortmund, in een interview met het ARD.

Na het bekerduel met SC Freiburg nam Haaland geen blad voor de mond en beweerde hij door Dortmund onder druk te zijn gezet. Hij sprak van een ultimatum tot eind februari. Watzke ontkent dat met klem. "Een of ander medium heeft geschreven dat wij hem een ultimatum stellen. Dortmund legt het pistool niet op zijn borst. Dat is totale bullshit", reageert hij tegenover ARD.

Haaland ligt tot medio 2024 vast bij de Duitse topclub en staat niet tegenover een vroeg vertrek. Watzke kijkt op van Haalands uitspraken. "Het is niet zo dat er van het ene op het andere moment ineens iets verandert. Erling heeft zichzelf er een beetje mee, daar hebben wij alleen geen invloed op. Dat hebben we ook verteld aan hem."

Het vastleggen van de 21-jarige superspits staat bij meerdere topclubs op de agenda, maar Haaland wil zelf nog niks prijsgeven over zijn toekomst. Hij ligt tot medio 2024 vast bij de Duitse topclub en staat niet onwelwillend tegenover een vroeg vertrek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie