Nieuws

Sparta presenteert 'multifunctionele' aanwinst: 'Kostte bloed, zweet en tranen'

Sparta presenteert 'multifunctionele' aanwinst: 'Kostte bloed, zweet en tranen'

19-01-2022 12:05

Sparta Rotterdam heeft de gewenste versterking op het middenveld binnen. Arno Verschueren wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Lommel SK, waarna de Rotterdammers hem definitief overnemen.

Deze winter zag Sparta zowel Mohammed Osman als Kenzo Goudmijn vertrekken, waardoor de spoeling op het middenveld dun was. Verschueren was al een tijdje in beeld bij de Kasteelheren en woensdag is de transfer wereldkundig gemaakt. De middenvelder ligt na zijn verhuurperiode tot medio 2025 vast in Kralingen.

"Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de deal is nu eindelijk rond", reageert Verschueren op de clubkanalen van Sparta. "Ik ben heel blij om hier eindelijk officieel aan te sluiten. Ik denk dat het een heel goede deal is, dit is gewoon een erg mooie en interessante club. Als je het goed doet hier kun je weer een stap hogerop maken. Ik ben blij dat ik weer in Nederland kan spelen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is eveneens blij met de deal. "Het waren intensieve onderhandelingen waarbij de transfervergoeding die wij zijn overeengekomen uiteindelijk blijk geeft van onze ambities om sportief resultaat te boeken. Met Arno versterken we ons met een multifunctionele speler", zegt hij op de clubsite

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!