Nieuws

'Ook thuisshirt van Feyenoord lekt uit: Castore kiest voor traditioneel thema'

'Ook thuisshirt van Feyenoord lekt uit: Castore kiest voor traditioneel thema'

07-06-2023 13:39
1

Ook bij Feyenoord is het nieuwe thuisshirt uitgelekt. De Rotterdammers spelen komend seizoen voor het eerst met shirtsponsor Castore, dat het grootste gedeelte van het traditionele shirt intact heeft gelaten.

Al eerder lekte het nieuwe Europese uittenue van Feyenoord al uit, maar dat geldt nu ook voor het thuisshirt voor het seizoen 2023/24. Op 1908 is te zien dat het rood-witte shirt een geborduurd logo op de borst krijgt met enkele accenten in de clubkleuren op de onderkant van de mouwen. Een ander opvallend detail is dat de logo’s wat hoger lijken te zitten dan voorheen.

Op het uitgelekte shirt is de sponsoring nog niet terug te zien, maar op de voorkant pronkt opnieuw de naam van Europarcs. Ook op de achterkant van het shirt is er dit jaar een sponsor terug te vinden. Feyenoord is in zee gegaan met het bedrijf Prijsvrij. Castore betaalt zo’n acht miljoen euro per seizoen om de shirtsponsor van de Stadionclub te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!