Nieuws

Feyenoord kijkt naar 'aanbiedingen' uit Premier League: 'Houden oogje in het zeil'

Feyenoord kijkt naar 'aanbiedingen' uit Premier League: 'Houden oogje in het zeil'

07-06-2023 13:16 Laatste update: 13:18

Feyenoord kijkt de komende transferwindow met veel belangstelling naar de ontwikkelingen in de Premier League. Volgens algemeen directeur Dennis te Kloese zal de club scherp zijn op aanbiedingen die volgens hem naar verwachting voorbij zullen komen.

Er gebeurt momenteel veel rondom de spelers van Feyenoord. De Rotterdammers hebben met Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt al twee aanwinsten gepresenteerd, maar aan een speler als Orkun Kökcü wordt hard getrokken. Dat is iets waar Te Kloese zich niet druk om maakt. De bestuurder geeft een inkijkje in hoe de Rotterdammers de transferzomer gaan benaderen.

Met name de Premier League is volgens Te Kloese zeer interessant om goed in de gaten te houden. "De transfers vliegen je daar om de oren, maar dat betekent ook dat daar spelers beschikbaar zijn", begint de bestuurder in gesprek met RTV Rijnmond, die (een deel) van zijn strategie voor de beoogde markt weggeeft. "We gaan kijken of daar iets mogelijk is. We hebben goede relaties opgebouwd, een groot netwerk dus we gaan daar echt wel een oogje in het zeil houden."

De kans dat Feyenoord al vroeg in de transfermarkt klaar is, lijkt klein. "We willen goed oog hebben voor de markt. Je bent van veel dingen afhankelijke en we moeten heel scherp zijn in bepaalde competities. We zijn een interessante club geworden en moeten niet ons kruid gaan verschieten en het geld zomaar uit moeten geven. We kunnen ook slimme deals doen", vervolgt Te Kloese, die de woorden van zijn vrouw goed in zijn oren heeft geknoopt. "Eén van de woorden die mijn vrouw in de Nederlandse lessen heeft gehad is ‘aanbieding’. We gaan een beetje naar aanbiedingen op zoek", besluit hij.

Van die aanbiedingen uit de Engeland is momenteel nog niet zo veel terug te zien in de transfergeruchten rondom de club. Keito Nakamura (LASK Linz) en Ricardo Pepi (FC Augsburg) zijn de twee spelers die het meest aan Feyenoord worden gelinkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!