Transfernieuws

'Feyenoord zet tandje bij in strijd om Pepi en brengt tweede bod uit'

'Feyenoord zet tandje bij in strijd om Pepi en brengt tweede bod uit'

07-06-2023 12:59 Laatste update: 13:02

Feyenoord heeft een nieuw bod uitgebracht op Ricardo Pepi. Volgens 1908 voert FC Augsburg daarom interne discussies over het nieuwe Rotterdamse bedrag.

Pepi speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Groningen en wist in 29 Eredivisie-wedstrijden twaalf keer het net te vinden. De Rotterdammers hebben de Amerikaanse spits al sinds maart op het oog, net als PSV. De Eindhovenaren zouden volgens ingewijden echter nog geen bod hebben uitgebracht. Zij zouden in afwachting zijn van de plannen van Peter Bosz, de beoogde nieuwe hoofdtrainer.

Volgens het Feyenoord-medium is timing daarom cruciaal en heeft de clubleiding er zodoende toe besloten om al vrij vroeg een tweede bod in te dienen. Pepi zou komend seizoen de nummer twee in de spits moeten worden, achter Santiago Giménez. Mede daarom lijken de Rotterdammers niet bereid om tot het absolute uiterste te gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!