Transfernieuws

'Kogel door de kerk: Szymanski gaat met Feyenoord de Champions League in'

'Kogel door de kerk: Szymanski gaat met Feyenoord de Champions League in'

07-06-2023 11:52 Laatste update: 08-06-2023 00:00
1

Sebastian Szymanski blijft nog een seizoen bij Feyenoord. Dat meldt 1908 woensdagochtend. Alleen een handtekening zou een verlenging van de huurovereenkomst met Dinamo Moskou nog in de weg staan.

Feyenoord kwam eerder al tot een persoonlijk akkoord met de Poolse middenvelder, maar nu worden ook de laatste puntjes op de i gezet. Hij werd in het voorbije seizoen gehuurd van de Russen, die hem dus nog een jaar afstaan aan de Rotterdammers. Afgelopen week voerden beide clubs gesprekken met elkaar waarin de overeenkomst werd bepaald.

Szymanski maakte er nooit een geheim van dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft bij Feyenoord en daarom graag in De Kuip wilde blijven voetballen. Hij speelde tot dusver veertig wedstrijden in de hoofdmacht, scoorde daarin negen keer en gaf viermaal een assist. In de winter speelde hij met het Poolse nationale elftal op het WK in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!