Eriksen-geruchten ontkracht door Brentford: 'Christian speelt alleen bij topclubs'

Eriksen-geruchten ontkracht door Brentford: 'Christian speelt alleen bij topclubs'

Brentford-manager Thomas Frank acht de kans klein dat Christian Eriksen zich deze winter bij zijn selectie voegt. Volgens verschillende media zijn Eriksen en Brentford tot een akkoord gekomen, maar Frank rekent niet op zijn komst.

Eerder deze week maakte The Athletic melding van een contractvoorstel dat Brentford Eriksen had voorgelegd. Frank, die de middenvelder bij Denemarken O17 onder zijn hoede had, vermoedt dat Eriksen andere plannen heeft. "Ik denk dat we gevleid moeten zijn dat er geruchten zijn over een speler van zijn kwaliteiten, maar Christian is een speler die alleen voor de topclubs speelt", stelt hij tegenover The Independent.

"Hij verdient het om op het hoogste niveau te spelen en ik hoop dat hij dat ook zal doen", vervolgt hij zijn verhaal. Eriksen is na zijn noodgedwongen vertrek bij Internazionale op zoek naar een nieuwe werkgever en wil het liefst in een topcompetitie spelen, met het oog op het WK in Qatar. "Ik hoop echt dat hij daarin slaagt. Ik zie niet in waarom hij dat niet zou kunnen. Voor alle Deense fans was hij de grootste ster voor het EK en als hij weer kan aanhaken, zal hij weer de grootste ster zijn. We willen allemaal het beste voor hem en zijn familie", besluit Frank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie