Transfernieuws

'Bosz 'eisende partij' bij gesprekken met PSV, dat Schmidt-scenario wil voorkomen'

'Bosz 'eisende partij' bij gesprekken met PSV, dat Schmidt-scenario wil voorkomen'

07-06-2023 08:56

Er komt steeds meer naar buiten over de onderhandelingen tussen Peter Bosz en PSV. De trainer is volgens het Eindhovens Dagblad vaak 'de eisende partij', maar PSV wil voorkomen dat er eenzelfde situatie als met Roger Schmidt ontstaat.

Volgens de regionale krant lopen de gesprekken tussen Bosz en PSV niet altijd even gemakkelijk, maar de twee partijen komen wel steeds dichterbij elkaar. Het ED komt nu met extra informatie over de onderhandelingen.

De krant meldt dat PSV wil voorkomen dat Bosz, net als Schmidt, de sleutel in handen krijgt van de PSV-directie. De Duitser kon ontzettend veel spelers uit eigen stal naar Eindhoven halen, maar dat ziet PSV dit keer niet zitten. 'Dat was wat overdreven, maar dat Schmidt veel te zeggen had was duidelijk. Iets soortgelijks wil PSV drie jaar later zien te voorkomen, nu Bosz in gesprek is met de club', schrijft de krant.

Op het gebied van transfers staan Bosz en PSV nog tegenover elkaar. De trainer wil meestrijden om het kampioenschap en zet in op een renovatie, maar PSV wil minder risico nemen dan voorheen om zo minder afhankelijk te zijn van transferinkomsten. Het feit dat Bosz een aantal stafleden wil meenemen, vormt dan weer geen probleem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!