Transfernieuws

'Ten Hag en co. mogelijk verlost van Maguire, Engelse concurrent heeft interesse'

'Ten Hag en co. mogelijk verlost van Maguire, Engelse concurrent heeft interesse'

07-06-2023 07:45

Manchester United gaat aanvoerder Harry Maguire mogelijk van de hand doen. Volgens The Telegraph is concurrent Tottenham Hotspur geïnteresseerd in de verdediger.

Volgens de Engelse kwaliteitskrant is Tottenham aan het onderzoeken of ze een bod bij Manchester United gaan neerleggen voor Maguire. Er zouden veel verdedigers vertrekken bij de Londenaren, waardoor ze op zoek moeten naar betaalbare vervangers. Maguire lijkt in ieder geval niet enkel voor de hoofdprijs op te halen, waardoor het een interessante optie is voor Spurs.

De Engelsman is tot op de dag van vandaag nog steeds de duurste verdediger ter wereld. Manchester United haalde Maguire in 2019 voor maar liefst 87 miljoen euro op bij Leicester City. Ondanks dat de stopper bij United uitgroeide tot aanvoerder, wist hij nooit te overtuigen. Onder manager Erik ten Hag verloor Maguire zijn basisplaats en kwam hij dit seizoen amper in actie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!