Nieuws

Reijnders niet teleurgesteld: 'Een compliment voor mijn ontwikkeling'

Reijnders niet teleurgesteld: 'Een compliment voor mijn ontwikkeling'

06-06-2023 19:45

Ondanks dat Tijjani Reijnders van bondscoach Ronald Koeman te horen heeft gekregen dat hij op de standby-lijst staat voor de Nations League Finals, is hij erg gelukkig. De AZ'er ziet het juist als een compliment dat hij is opgeroepen voor Oranje.

"Ik zie het als een goed teken dat ik hiervoor ben uitgenodigd, ook al zit ik niet in de definitieve selectie. Het is een compliment voor de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt", zegt de altijd goedlachse Reijnders in gesprek met De Telegraaf. "Ik kan deze week gebruiken om mezelf positief te laten zien richting de toekomst en ik moet natuurlijk klaar staan op het moment, dat er iemand zou wegvallen."

De middenvelder van AZ kijkt zijn ogen uit bij Oranje. Hij voelt zich als een kind in een snoepwinkel. "Naar jongens als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en ook Frenkie de Jong, die er straks nog bij komt, keek je vroeger al op tv en nu sta je samen met hen op het veld", aldus Reijnders. "Het is aan mij om te zorgen, dat ik uiteindelijk hetzelfde niveau ga halen door zo snel mogelijk stappen te maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!