Nieuws

Onenigheid Ziyech en Lukaku onder de loep: 'Bewijs voor kleedkamer-issue'

Onenigheid Ziyech en Lukaku onder de loep: 'Bewijs voor kleedkamer-issue'

19 January - 10:53
0

Alle pijlen waren na afloop van Brighton & Hove Albion-Chelsea (1-1) gericht op Hakim Ziyech en Romelu Lukaku. Het tweetal liep bij het rustsignaal hevig discussiërend naar de kleedkamer. Volgens analist Alan Shearer was het genoeg bewijs dat er iets niet pluis is bij The Blues.

Ziyech nam tegen Joël Veltman en co. de openingstreffer voor zijn rekening, maar Chelsea won voor de vierde keer op rij niet in de Premier League. Shearer viel op dat er amper gejuicht werd toen Ziyech scoorde. "Ik heb niet het idee dat dit een happy camp is", stelt de Newcastle United-legende bij DAZN. "Als de bal erin gaat, let op Kanté, Hudson-Odoi en Lukaku: geen enkele reactie, ze wandelen terug, met hun hoofd omlaag, er zit niets in. Als je nagaat dat je de hele week werkt om doelpunten te maken en dat je dan dit krijgt na een doelpunt, dat verbaast me echt. Voor mij is er niet meer bewijs nodig, dit zegt wat mij betreft genoeg over een issue in de kleedkamer daar."

Chelsea-manager Thomas Tuchel werd na de wedstrijd geconfronteerd met de verbale strijd van de twee kemphanen, maar stopte het in de doofpot. "Het is normaal dat ze met elkaar in discussie gaan, het is normaal dat ze niet tevreden zijn, het is normaal dat ze ervan balen als wij aangeven dat we meer van ze verwachten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie