Transfernieuws

Blind sluit terugkeer naar Ajax niet uit: 'Is mijn club, deur staat altijd open'

Blind sluit terugkeer naar Ajax niet uit: 'Is mijn club, deur staat altijd open'

06-06-2023 16:24 Laatste update: 16:32

Daley Blind heeft nog geen idee waar hij komend seizoen speelt. De linkspoot heeft een aflopend contract bij Bayern München en sluit een rentree bij Ajax niet bij voorbaat uit.

"Er gaat veel gebeuren", steekt Blind van wal voor de camera van Vandaag Inside. "Ik ga alles op een rijtje zetten en ik hoop dat ik op gevoel een goede keuze maak." De verdediger annex middenvelder krijgt de vraag of een terugkeer naar Ajax een mogelijkheid is. "Daar kan ik niet zoveel over zeggen. Ik kan zeggen dat Ajax altijd mijn club is en dat die deur altijd open staat voor mij."

Ook het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars zou nog steeds interesse hebben. "Daar ga ik me niet over uitlaten", aldus Blind, die deze week nog sprak met de technisch directeur. "Ik heb hem gefeliciteerd met het kampioenschap en de dubbel. Het is fantastisch hoe ze het daar gedaan hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!