Nieuws

'Deel van staf van Feyenoord geïnteresseerd in Stengs, transfer onwaarschijnlijk'

'Deel van staf van Feyenoord geïnteresseerd in Stengs, transfer onwaarschijnlijk'

06-06-2023 13:34

Feyenoord denkt nog steeds aan Calvin Stengs, meldt het lokale Nice-Matin. Het is niet de eerste keer dat de Rotterdammers met de voormalig speler van AZ in verband worden gebracht, maar volgens 1908 moet het gerucht wat genuanceerder worden bekeken.

Afgelopen week werd Stengs met Royal Antwerp FC kampioen van België, de club waaraan hij wordt verhuurd door OGC Nice. De aanvaller had ook zomaar kampioen van Nederland kunnen worden, aangezien er afgelopen transferzomer ook sprake was van interesse van Feyenoord in de aanvaller. Tot een transfer kwam het toen uiteindelijk niet.

Volgens 1908 is er inderdaad nog 'enigszins' belangstelling in Stengs vanuit de technische staf van Feyenoord, maar gaat er geen transfer komen. De Rotterdammers zitten met Javairô Dilrosun, Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh en Patrik Walemark gebakken op de rechtsbuitenpositie, de plek waar Stengs veel heeft gespeeld. Daarnaast strijkt hij een vorstelijk salaris op en heeft hij aangegeven graag bij Antwerp te willen blijven.

Aangezien Stengs aan Antwerp is verhuurd is het nog altijd geen uitgemaakte zaak dat de aanvallend ingestelde speler ook volgend jaar het shirt van The Great Old draagt. Technisch directeur Mark Overmars zal flink in de buidel moeten tasten om de aanvaller definitief naar De Bosuil te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!