Transfernieuws

'Gerrard wil opnieuw stunten: Liverpool-trio mogelijk herenigd bij Aston Villa'

'Gerrard wil opnieuw stunten: Liverpool-trio mogelijk herenigd bij Aston Villa'

19-01-2022 10:33

De kans bestaat dat Luis Suárez na de sluiting van de transfermarkt speler van Aston Villa is. Manager Steven Gerrard doet samen met de clubleiding van The Villans een serieuze poging om de spits van Atlético Madrid naar Birmingham te halen.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde RAC1-journalist Gerard Romero. Bij Aston Villa zou Suárez herenigd worden met Gerrard én Philippe Coutinho, met wie hij samenspeelde bij Liverpool. Laatstgenoemde was ook ploeggenoot van de Uruguayaan bij FC Barcelona. Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in de Spaanse hoofdstad niet goed in zijn vel zit. Hoewel El Pistolero nog over een contract van een halfjaar beschikt, is het niet onwaarschijnlijk dat hij in de winter naar de Premier League verkast.

Romero meent dat de goalgetter Braziliaanse aanbiedingen van Palmeiras, Corinthians en Atlético Mineiro heeft afgewezen en dat het Midden-Oosten hem ook niet trekt. Voor een overgang naar Aston Villa zou hij wél serieus openstaan.

De ploeg van Gerrard maakt een ijzersterke transferperiode door. Vlak na de presentatie van Coutinho haalde de club Lucas Digne voor dertig miljoen euro op bij Everton. Anwar El Ghazi bewandelde de omgekeerde weg. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!