Transfernieuws

'Napoli ziet sensatie mogelijk vertrekken en ziet vervanger lopen bij Feyenoord'

'Napoli ziet sensatie mogelijk vertrekken en ziet vervanger lopen bij Feyenoord'

06-06-2023 07:06

Dávid Hancko wordt in de gaten gehouden door Napoli, weet transferexpert Gianluca Di Marzio. De Napolitanen zien in de verdediger van Feyenoord een vervanger voor de mogelijk vertrekkende Kim Min-jae.

Hancko werd afgelopen zomer door Feyenoord voor een slordige zes miljoen euro van Sparta Praag gehaald als de vervanger van de naar AFC Bournemouth vertrokken Marcos Senesi. Dat het dit seizoen in Rotterdam geen enkel moment over de vertrokken Argentijn is gegaan, komt door de moeiteloze aanpassing van de Slowaak.

Daar heeft Napoli ook lucht van gekregen. De Italiaanse kampioen merkt dat er door de Europese top aan Min-jae getrokken wordt. Zo wordt het 'Zuid-Koreaanse Monster' sterk aan het Manchester United van Erik ten Hag gelinkt. Volgens Di Marzio kijkt Napoli naast Hancko ook naar Nikola Milenković van Fiorentina.

Hancko zelf liet onlangs nog weten dat hij ook komend seizoen graag bij Feyenoord wil. De Slowaak wil graag de Champions League in, maar sluit een vertrek ook weer niet helemaal uit. "Of ik blijf? Hopelijk. De trainer (Arne Slot, red.) blijft ook, dat is al positief. Natuurlijk, als er iets geks voorbij komt... Maar het is geweldig om voor deze club te spelen", klonk het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!