'Op dit moment verwacht ik niet dat Schmidt doorgaat bij PSV na dit seizoen'

'Op dit moment verwacht ik niet dat Schmidt doorgaat bij PSV na dit seizoen'

19 januari - 10:07
Eredivisie 0 Reacties

Een zomers vertrek van Roger Schmidt bij PSV lijkt aanstaande. Althans, dat stelt PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International. De contractbesprekingen tussen de Duitse trainer en de clubleiding van de Eindhovenaren verlopen allesbehalve voorspoedig.

Schmidt gaf voor de winterstop te kennen de pauze te benutten om over zijn toekomst na te denken, maar witte rook blijft vooralsnog uit in het Eindhovense kamp. Momenteel bereidt de 54-jarige coach zich voor op de kraker tegen Ajax. "Misschien is het wel zijn laatste PSV-Ajax", onthult Timmer in VI Vandaag. "De kans is aanwezig dat hij stopt. Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat."

De voornaamste reden achter een mogelijk vertrek is het verschil in inzicht over het transferbeleid. Technisch directeur John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands zitten naar verluidt niet op één lijn met Schmidt, die meer invloed wil hebben in het aantrekken en verkopen van spelers. Het contract van Schmidt loopt na dit seizoen af in Eindhoven. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie