Nieuws

Vader Messi gespot bij huis Laporta: 'Leo wil terugkeren naar Barcelona'

Vader Messi gespot bij huis Laporta: 'Leo wil terugkeren naar Barcelona'

05-06-2023 14:02 Laatste update: 14:03

De vader en tevens zaakwaarnemer van Lionel Messi, Jorge Messi, is gespot bij het huis van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta. Naar verluidt wil de Argentijnse superster zelf dolgraag terugkeren naar Barça.

"Leo wil terugkeren naar Barcelona en ik zou het geweldig vinden om hem weer bij Barça te zien. Het is zeker een optie", vertelt Jorge Messi tegenover Mundo Deportivo. Of de terugkeer ook werkelijkheid kan worden is nog even de vraag. De vader van de 35-jarige Argentijn werd maandag wel gespot bij het huis van Laporta. Volgens de Spaanse krant Sport duurde het gesprek tussen Messi en Laporta zo'n veertig minuten.

Barcelona heeft volgens Spaanse media goed nieuws te horen gekregen. La Liga zou de Catalanen namelijk groen licht hebben gegeven voor de transfer van Messi. Barça zal eerst wel nog aan genoeg financiële mogelijkheden moeten komen om Messi in te kunnen lijven. Hiervoor zullen spelers verkocht moeten worden en daar is de Spaanse grootmacht naar verluidt nu druk mee bezig.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!