Nieuws

Slot opende ogen van Kökcü: 'Daarvoor heb ik hem speciaal bedankt'

Slot opende ogen van Kökcü: 'Daarvoor heb ik hem speciaal bedankt'

05-06-2023 13:12 Laatste update: 13:13

Orkun Kökcü heeft Arne Slot met een persoonlijk appje bedankt na het behalen van de landstitel. Volgens de Feyenoord-aanvoerder heeft zijn trainer tot dusver al heel veel voor hem betekend.

"Ik heb het al heel vaak aangegeven dat Slot mijn ogen heeft geopend om nog meer uit mijn loopbaan te halen. Dat is al twee jaar zo", aldus Kökcü in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Daarvoor heb ik hem ook speciaal bedankt, net na het kampioenschap, voor alles wat hij in de afgelopen twee jaar voor mij heeft betekend. Als ik kijk naar hoe ik was toen Slot net aankwam en waar ik nu sta... Daarvoor heb ik hem een speciaal berichtje via de app gestuurd."

Kökcü kreeg de afgelopen periode veel vertrouwen van Slot. Zo maakte de trainer de international van Turkije onder meer aanvoerder. "Ik was nog 21, toen ik de aanvoerdersband kreeg. Het was natuurlijk wennen. Voorheen kwam ik graag in de media, maar nu moest ik standaard na elke wedstrijd een interview doen. Ik heb er een beetje moeite mee gehad om de juiste balans te vinden, maar dan zie je ook dat je je heel snel ontwikkelt als voetballer en mens. Als het wat minder ging was het ook minder leuk om voor de camera te verschijnen. Maar het hoort er ook bij", besluit Kökcü.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!