Nieuws

'Ongelukkige Mazraoui wil na één seizoen al vertrekken bij Bayern München'

'Ongelukkige Mazraoui wil na één seizoen al vertrekken bij Bayern München'

05-06-2023 12:16

Noussair Mazraoui is van plan om Bayern München komende transferzomer te gaan verlaten, schrijft Kicker. Volgens het Duitse platform heeft de ex-Ajacied het niet naar zijn zin bij Der Rekordmeister.

Mazraoui heeft een seizoen met ups en downs achter de rug bij Bayern München. Hij keek vol vertrouwen uit naar zijn eerste transfer naar het buitenland, maar het Duitse avontuur verliep toch anders dan gehoopt. De ex-Ajacied kon onder Julian Nagelsmann nog rekenen op minuten, maar na het ontslag van de Duitse oefenmeester kreeg Mazraoui steeds minder speeltijd. Hij zou dan ook het gevoel hebben dat hij enkel kansen krijgt van zijn nieuwe trainer Thomas Tuchel, als er blessuregevallen zijn.

Dit is volgens Kicker de voornaamste reden voor Mazraoui om te willen vertrekken. De international van Marokko heeft nog een contract tot 2026 in München. Onlangs vertelde Hasan Salihamidzic nog dat Mazraoui sowieso bij Bayern zou blijven, maar de technisch directeur is inmiddels vertrokken. Het is dus nog de vraag of de nieuwe technische man wel zal luisteren naar de vertrekwens van de rechtervleugelverdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!