Nieuws

'Nieuw opvallend thuisshirt van PSV lekt uit: één kleur wegens nieuw jubileum'

'Nieuw opvallend thuisshirt van PSV lekt uit: één kleur wegens nieuw jubileum'

05-06-2023 10:32 Laatste update: 11:04

Vanuit PSV is er nog niets gecommuniceerd, maar op social media gaat momenteel een foto rond van het nieuwe thuisshirt. Het is een opvallende verschijning aangezien de kleur in tegenstelling tot voorgaande seizoenen volledig rood is.

Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines, dat zelf een platform is waarop uitgelekte shirts worden geplaatst maar Puma-shirts om een onduidelijke reden niet meer kan plaatsen, heeft al tegenover een fan bevestigd dat het gelekte shirt klopt. Naar verluidt gaat PSV zijn nieuwe thuisshirt aan het eind van deze maand uitbrengen.

Wat opvalt aan het shirt is dat de kleur volledig rood is. Dat is een verwijzing naar het verleden, aangezien PSV aan het eind van de jaren 90’ ook al meerdere seizoenen volledig in het rood speelden. Dat was destijds in de elftallen waar spelers als Romario en Ruud Gullit nog in vertegenwoordigd waren. Tien jaar geleden speelde PSV voor het laatst volledig in het rood. Dat was toen omdat de club honderd jaar bestond.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!