Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar linksbuiten uit bij Japans international'

'Feyenoord komt in zoektocht naar linksbuiten uit bij Japans international'

05-06-2023 08:11 Laatste update: 10:36

Keito Nakamura heeft zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn op zoek naar een nieuwe linksbuiten, nadat Oussama Idrissi teruggekeerd is naar Sevilla.

Feyenoord wil naast Ricardo Pepi komende transferzomer nog een aanvaller strikken. Volgens 1908.nl is Nakamura de gewenste linksbuiten waar Feyenoord naar op zoek is. De 22-jarige Japanner staat nog tot medio 2025 onder contract bij LASK Linz. 'Een officieel Rotterdams bod op de rechtsbenige linksbuiten van LASK bleef vooralsnog uit, maar Feyenoord weet wat het moet doen om de Japanse spelmaker te strikken. Nakamura geniet ook belangstelling vanuit een nabij gelegen land', weet het fanplatform.

Nakamura beleefde een uitstekend seizoen in Oostenrijk. Hij speelde 31 competitiewedstrijden, waarin de Japanner goed was voor veertien treffers en zeven assists. Zijn goede prestaties bleven ook niet onopgemerkt bij de bondscoach van Japan. Recentelijk werd Nakamura dan ook opgeroepen voor de Japanse selectie. In 2019 speelde de talentvolle buitenspeler op huurbasis voor FC Twente.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!