Nieuws

Odgaard reageert op hattrick: Dit is een nieuwe boost voor mijn zelfvertrouwen

Odgaard reageert op hattrick: "Dit is een nieuwe boost voor mijn zelfvertrouwen"

18-01-2022 21:27 Laatste update: 22:12

Jens Odgaard heeft gereageerd op zijn glansrol in het KNVB Beker-toernooi tegen ADO Den Haag (4-2 zege na verlenging). De Deen begon nog op de bank, maar groeide als invaller met een hattrick uit tot matchwinner namens de Brabantse club. 

In gesprek met ESPN bespreekt Odgaard zijn doelpunten. Voor hem staat buiten kijf welke van de drie treffers hem het meest bij blijft. "De tweede was voor mij het mooist", zegt hij over de goal die hij met zijn zwakkere rechterbeen maakte.

Voor de neutrale kijker was de derde goal wellicht het mooist. Met een prachtige lob vanaf ongeveer zestien meter afstand van de goal verschalkte Odgaard keeper Luuk Koopmans. "De laatste treffer was puur vertrouwen. Alles gaat erin, dus ik dacht ik probeer het."

"In de laatste maand voor de vakantie had ik vier goede wedstrijden. Ik probeer de lijn door te trekken. Dit is een nieuwe boost voor mijn zelfvertrouwen en zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma." Op de vraag of hij van het bekertoernooi houdt, sluit de aanvaller lachend af. "Nu hou ik ervan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!