Transfernieuws

'Augsburg wijst eerste bod af: Feyenoord bereidt tweede bod voor op gewilde Pepi'

'Augsburg wijst eerste bod af: Feyenoord bereidt tweede bod voor op gewilde Pepi'

04-06-2023 22:04 Laatste update: 22:06

Feyenoord gaat opnieuw een bod uitbrengen op Ricardo Pepi. Volgens 1908.nl is het eerste bod van de Rotterdammers afgewezen door FC Augsburg, maar laten ze het er niet bij zitten.

Pepi wordt al sinds lange tijd in verband gebracht met Feyenoord, die overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van de spits. Bekend was al dat de Rotterdammers in onderhandeling waren met Augsburg en dat er een eerste bod op tafel lag. Pepi zou ook naar clubs uit andere Europese competities kunnen, maar blijft naar verluidt graag in de Eredivisie.

Hoe hoog de biedingen zijn is niet bekend, maar dat er flink wat betaald zal moeten worden komt doordat Pepi tot 2026 vast ligt bij Augsburg. Ook PSV is in de race om de handtekening van de Amerikaanse spits, maar momenteel wordt de focus vooral gelegd op het vinden van een nieuwe trainer. Pepi scoorde dit seizoen twaalf keer voor FC Groningen en was daarmee één van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!