Nieuws

'Jahanbakhsh wil bij Feyenoord blijven: 'Hij wil in de Champions League spelen''

'Jahanbakhsh wil bij Feyenoord blijven: 'Hij wil in de Champions League spelen''

04-06-2023 19:28 Laatste update: 19:32

Alireza Jahanbakhsh wil volgend jaar bij Feyenoord blijven. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer in gesprek met het Iraanse Tasnimnews. De aanvaller hoopt in De Kuip zijn Champions League-debuut te maken.

"De enige competitie waar Alireza nog nooit in heeft gespeeld, is de Champions League", zo zegt de makelaar van AFFG. "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven en te ervaren hoe het is om op het hoogste niveau te spelen. Hij heeft nog een contract tot medio 2024, met een optie tot nog een jaar. Ik spreek waarschijnlijk ergens in de komende dagen met de club over hun plannen."

Hij stelt dat Jahanbakhsh dan ook alleen vertrekt als er een goed bod komt, met geschikte culturele details en uiteraard ook een mooi financieel plaatje. "De club, van de directeur tot de technische staf, heeft veel vertrouwen in Alireza. Een ander belangrijk punt is dat de fans ook blij zijn met hem. Hij voelt zich erg op zijn plek bij Feyenoord en dat is een van de belangrijkste factoren als topsporter."

De 29-jarige Jahanbakhsh werd in de zomer van 2021 door Feyenoord overgenomen van Brighton & Hove Albion. Afgelopen seizoen werd hij landskampioen met de Rotterdammers. Met vijf goals en zeven assists was ook zijn aandeel daarin groot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!