Nieuws

'Everton loopt eerste blauwtje op: The Special One niet geïnteresseerd'

'Everton loopt eerste blauwtje op: The Special One niet geïnteresseerd'

18-01-2022 21:06 Laatste update: 21:57

Everton-eigenaar Farhad Moshiri zag José Mourinho naar verluidt als ideale kandidaat om de ontslagen Rafael Benítez op te volgen als manager, schreef Sky Sports dinsdag. De Portugees heeft duidelijk gemaakt dat hij bij zijn huidige werkgever AS Roma wil blijven.

Datzelfde Sky Sports meldt nu dat Mourinho geen interesse heeft in een eventueel dienstverband bij de Engelse club. Volgens het medium focust The Special One zich op zijn werkzaamheden in Italië en zal hij 'geen enkel aanbod' van Everton in overweging nemen.

De AS Roma-trainer was de gedroomde kandidaat van Moshiri. In een eerder stadium werden de namen van Roberto Martínez, Frank Lampard en Wayne Rooney genoemd bij de Merseyside-club. Rooney gaf volgens bronnen bij het medium al aan 'geen nee te zeggen tegen Everton'. De club verkeert in zwaar weer en bezet de zestiende plaats in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!