Opstellingen

Opnieuw basisplaats voor Ziyech bij Chelsea, Veltman start bij Brighton

Opnieuw basisplaats voor Ziyech bij Chelsea, Veltman start bij Brighton

18-01-2022 20:55 Laatste update: 21:56

Hakim Ziyech mag zich opnieuw vanaf de eerste minuut laten zien in de Premier League. De Nederlandse Marokkaan begint als linksbuiten in het duel tegen Brighton & Hove Albion dat om 21.00 uur begint. Bij de thuisploeg is een basisplaats weggelegd voor Joël Veltman.

Ziyech lijkt zich langzaam maar zeker in de basis te hebben gespeeld onder The Blues-manager Thomas Tuchel. Samen met Mason Mount en Callum Hudson-Odoi moet de spelmaker Romelu Lukaku van bruikbare ballen voorzien.

Bij The Seagulls is Veltman al vrijwel het gehele seizoen zeker van een basisplaats. Tot nu toe reikte de 28-voudig international van het Nederlands elftal tot zestien wedstrijden in de Premier League, bij de ploeg van trainer Graham Potter.

De opstellingen

Brighton & Hove Albion: Sánchez; Burn, Webster, Veltman; Cucurella, Alzate, Groß, Lamptey; Moder, Mac Allister, Welbeck;

Chelsea: Arrizabalaga; Rüdiger, Silva, Azpilicueta; Alonso, Jorginho, Kanté, Hudson-Odoi; Ziyech, Mount, Lukaku;

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!