Nieuws

Kökcü zinspeelt op vertrek: 'Ik wil prijzen winnen, maar het plaatje moet kloppen'

Kökcü zinspeelt op vertrek: 'Ik wil prijzen winnen, maar het plaatje moet kloppen'

04-06-2023 09:45 Laatste update: 09:44
3

Orkun Kökcü lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De aanvoerder zinspeelt zelf op een vertrek uit Rotterdam, maar houdt nog wel een slag om de arm.

Kökcü werd als aanvoerder van Feyenoord dit seizoen kampioen van Nederland. De middenvelder is trots op zijn prestaties en hunkert naar meer prijzen. "Ik heb nu een kampioenschap geproefd en dat smaakt altijd naar meer. Nu je kampioen bent geworden leef je nog meer van 'ik wil prijzen winnen.' Nu moet ik kijken waar het plaatje klopt. En ver komen in de Champions League, dat is wel het doel", begint de Turks international in gesprek met Voetbal international. "Maar, ik ga niet zeggen dat ik sowieso weg ben, want als het dan uiteindelijk niet doorgaat, zit je eigenlijk weer met een rot gevoel. Sowieso is het nog een optie, maar ik ga nog wel verder kijken."

Toch lijkt Kökcü zich wel te beseffen dat hij zijn laatste wedstrijd in De Kuip gespeeld heeft. De aanvoerder geeft namelijk aan dat hij het stadion van de Rotterdammers enorm gaat missen. "De supporters die je altijd steunen, maar eigenlijk alles wel. Vooral het gevoel van dat je echt thuis bent. Ik heb veel wedstrijden gespeeld en ook tegen clubs waarvan ze zeggen dat ze speciale supporters hebben, maar nergens heb ik het gevoel gehad wat we in De Kuip hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!