Nieuws

Einde verhaal voor Hazard: Belg en Real na dit seizoen definitief uit elkaar

Einde verhaal voor Hazard: Belg en Real na dit seizoen definitief uit elkaar

03-06-2023 20:15 Laatste update: 20:20

Real Madrid en Eden Hazard gaan na dit seizoen definitief uit elkaar. De club en de speler hebben in goed overleg het contract ontbonden.

Hazard werd in 2019 naar Madrid gehaald en moest de club naar het volgende niveau gaan tillen. Een succes werd het echter nooit. Al snel kreeg de Belg last van blessures en mede daardoor maakte hij zijn belofte nooit waar. De koninklijken betaalden maar liefst 115 miljoen euro en zien die nu volledig verdampen. 'Real Madrid wil zijn genegenheid voor Eden Hazard betuigen en wenst hem en zijn hele familie veel succes in deze nieuwe fase', valt te lezen op de clubsite van Real Madrid.

Dit seizoen kwam hazard pas tien keer in actie en scoorde hij éénmaal. In totaal kwam de Belgische aanvaller tot 76 optredens, maar een basisspeler werd hij nooit. Op het gebied van prijzen is zijn tijd wel succesvol te noemen. Zo won Hazard onder andere éénmaal de Champions League en tweemaal de landstitel. Waar de toekomst van de voormalig Premier League speler van het seizoen ligt is nog onduidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!