Nieuws

Messi spreekt zich uit over vertrek bij PSG: 'Wil de club danken voor de ervaring'

Messi spreekt zich uit over vertrek bij PSG: 'Wil de club danken voor de ervaring'

03-06-2023 17:05 Laatste update: 17:16

Lionel Messi heeft zich uitgesproken over zijn vertrek bij Paris Saint Germain. De Argentijn geeft aan dankbaar te zijn voor zijn tijd in Parijs.

Trainer Christophe Galtier gaf afgelopen week aan dat het tijdperk Messi bij PSG beperkt blijft tot twee seizoenen. De Argentijn zal zondag zijn laatste wedstrijd spelen in Parijs en het is nog maar afwachten hoe het publiek hem begroet. Zelf geeft Messi aan klaar te zijn voor iets nieuws. "Ik ben erg blij dat ik PSG mocht vertegenwoordigen. Het voelde goed om met zulke spelers op het veld te staan en wil de club bedanken voor deze mooie ervaring", vertelt Messi tegenover ESPN.

FC Barcelona hoopt nog altijd vurig op de terugkomst van Messi. "Hij neemt volgende week een beslissing en ik denk dat het nu aan ons is om hem met rust te laten. Uiteindelijk is hij degene die over zijn toekomst beslist", vertelde Barcelona-trainer Xavi afgelopen week nog. Naast Barcelona geniet de aanvaller ook interesse uit Saudi-Arabië. Daar ligt er naar verluidt een contract bij Al-Hilal klaar waar de Argentijn een monstersalaris kan gaan verdienen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!