Transfernieuws

Ancelotti hakt meerdere knopen door: 'Ik ken geen twijfels, we blijven hier'

Ancelotti hakt meerdere knopen door: 'Ik ken geen twijfels, we blijven hier'

03-06-2023 12:54 Laatste update: 12:56

Carlo Ancelotti is niet van plan deze zomer Real Madrid te verlaten. De charismatische Italiaan is er tevens van overtuigd dat Karim Benzema nog een seizoen doorgaat bij De Koninklijke.

Ancelotti spreekt tijdens een persmoment over zijn toekomst én die van enkele spelers. De Braziliaanse voetbalbond hoopte lang op de komst van de trainer, maar dat zit er niet in. "Ik ben gelukkig hier en heb geen problemen met de club. Ik ga graag door en we gaan er alles aan doen om volgend seizoen een beter jaar te draaien", weet Ancelotti te melden. 

Ook Benzema blijft in de hoofdstad, denkt Ancelotti. De Franse spits wordt in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Arabische Emiraten. "Ik ben het eens met Karim, het internet is niet de realiteit", verwijst Ancelotti naar eerdere uitspraken van de spits. "Hij staat tot 2024 onder contract bij ons en ik ken geen enkele twijfel", besluit Ancelotti. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!