Transfernieuws

'Al-Hilal hoopt binnen enkele dagen toptransfer Messi te presenteren'

'Al-Hilal hoopt binnen enkele dagen toptransfer Messi te presenteren'

03-06-2023 12:45

Al-Hilal hoopt binnen enkele dagen de komst van Lionel Messi te kunnen bevestigen. Het werd donderdag bekend dat de Argentijn bij Paris Saint-Germain vertrekt aan het einde van het seizoen.

Volgens het Spaanse Sport hoopt de Saudi-Arabische club dinsdag 6 juni de handtekening van Messi te ontvangen. Naar verluidt kan de wereldkampioen tweehonderd miljoen euro per seizoen gaan verdienen. PSG-trainer Christophe Galtier liet al weten dat de Argentijn vertrekt en nu hopen Al-Hilal, Inter Miami CF en FC Barcelona op de komst van de aanvaller.

Al-Hilal eindigde als derde in de competitie, waardoor internationaal voetbal komend seizoen niet haalbaar is. Messi speelde zeventien seizoenen bij FC Barcelona en was sinds 2021 actief in Parijs. De Argentijn wist in 74 wedstrijden 32 keer te scoren en 35 assists te verlenen. De aanvaller zelf wil zelf ook graag over enkele dagen zijn volgende bestemming aankondigen en heeft geen zin in een transfersoap na alles wat er in Barcelona en Parijs is gebeurd. Messi loopt maandag uit zijn contract bij PSG. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!