Transfernieuws

'PSV ziet kans op aanblijven van Branthwaite verkleinen door Everton-vertrekkers'

'PSV ziet kans op aanblijven van Branthwaite verkleinen door Everton-vertrekkers'

03-06-2023 11:33

Het heeft er steeds meer de schijn van dat PSV kan vergeten dat Jarrad Branthwaite ook volgend seizoen in Eindhoven speelt. Volgens Football Insider krijgt de Engelsman komend seizoen de kans om zich te laten zien bij Everton.

Branthwaite werd afgelopen zomer door Everton verhuurd aan PSV. De verdediger begon het seizoen nog op de bank, maar wist zich vooral in de tweede seizoenshelft te laten gelden in het Philips Stadion. In 2023 moest de Brit slechts één wedstrijd missen en begon hij slechts één keer op de bank.

Branthwaite heeft de clubleiding van PSV dan ook overtuigd, maar er hangt een flink prijskaartje om zijn nek. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat PSV de speler maar wat graag over wil nemen maar dat daar zo’n dertien miljoen euro mee gemoeid zou zijn. Dat is de nummer twee van de Eredivisie te gortig.

De prijs lijkt ook nog eens drastisch te worden opgeschroefd aangezien Branthwaite volgens Football Insider de kans krijgt om zich komend seizoen te laten zien bij Everton. Dat heeft alles te maken met het vertrek van Conor Coady en Yerry Mina. Aan de aan PSV-verhuurde speler nu de kans om 'zijn plek te claimen'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!