Nieuws

Ramos volgt voorbeeld van Messi en kondigt afscheid bij Paris Saint-Germain aan

Ramos volgt voorbeeld van Messi en kondigt afscheid bij Paris Saint-Germain aan

02-06-2023 22:32

Sergio Ramos vertrekt na dit seizoen bij Paris Saint-Germain. Dat heeft de 37-jarige verdediger zelf kenbaar gemaakt op zijn social media.

Ramos maakte in 2021 na zestien jaar Real Madrid de overstap naar de Franse hoofdstad. De Spaanse routinier heeft in zijn periode bij PSG veel te maken gehad met blessures, maar had in zijn tweede jaar een groot aandeel in het behalen van het kampioenschap. Ramos speelde uiteindelijk 44 wedstrijden in het shirt van PSG. Zaterdag zal hij zijn laatste wedstrijd voor de club spelen, dan neemt de Franse kampioen het op tegen Clermont.

'Morgen wordt een bijzondere dag', schrijft Ramos op zijn social media. 'Morgen neem ik afscheid van een fase in mijn leven. Ik weet niet op hoeveel plaatsen je je thuis kunt voelen, maar zonder twijfel zijn PSG, de fans en Parijs een van hen voor mij geweest.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!