Nieuws

'AZ houdt verrichtingen van FC Twente-smaakmaker Cerny nauwlettend in de gaten'

'AZ houdt verrichtingen van FC Twente-smaakmaker Cerny nauwlettend in de gaten'

02-06-2023 21:03 Laatste update: 21:07

AZ is erg gecharmeerd van FC Twente-smaakmaker Vaclav Cerny. De Alkmaarders houden de prestaties van de Tsjechische buitenspeler nauwlettend in de gaten, meldt Voetbal International. Ook Vfl Wolfsburg heeft belangstelling voor Cerny, die dit seizoen goed was voor veertien doelpunten en elf assists.

Cerny heeft zelf al aangegeven dat hij open zou staan voor een nieuwe stap. De aanvaller is met Twente nog altijd in de race voor Europees voetbal, de Tukkers wonnen donderdagavond in de play-offs met 1-2 van sc Heerenveen. AZ is volgens VI erg gecharmeerd van Cerny, die afkomstig is van Ajax. Mede door twee kruisbandblessures kwam zijn talent er nooit helemaal uit, maar dit seizoen laat de Tsjech zich duidelijk zien in Enschede.

Er liggen momenteel nog geen officiële aanbiedingen op tafel, maar de verwachting is dat daar spoedig verandering in komt. Na de transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord kan Twente dus nog een groot bedrag verdienen in de komende transferperiode.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!